full screen background image

Poliţişti suceveni ridicaţi în grad, de Ziua Poliţiei Române

ipj sv     Marţi, de Ziua Poliţiei Române, 48 de ofiţeri şi 106 agenţi de poliţie suceveni au fost avansaţi în gradul profesional următor.

Pentru activităţile deosebite desfăşurate în anul precedent, au fost avansaţi înainte de termen 6 agenţi şi 5 ofiţeri de poliţie.

Ceremonia a avut loc la sediul IPJ Suceava, în prezenţa conducerii Inspectoratului de Poliţie Judeţean, a Prefectului Judeţului, a reprezentaţilor Consiliului Judeţean Suceava şi Autorităţii de ordine Publică Suceava.

În cadrul evenimentului, au fost comemoraţi şi poliţiştii căzuţi la datorie, coroane de flori tricolore fiind depuse la monumentul ridicat în cinstea acestora, în faţa sediului IPJ Suceava.

30 de poliţişti din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale – IPJ Suceava, alături de colegi din cadrul Poliţiei Municipiului Câmpulung Moldovenesc şi Secţiei de Poliţie Rurală Vamă au donat sânge.

Festivitatea a cuprins şi Ziua Porţilor Deschise, la care au participat 100 de elevi suceveni, care au vizitat expoziţia de uniforme militare de poliţie, organizată de Arhivele Naţionale Suceava, la sediul IPJ Suceava, şi au participat la activităţi interactive preventive.

comments

comments




Leave a Reply

avatar