full screen background image

“Salvaţi Copiii” continuă campania “Bun venit pe lume”

salvati 2     Organizaţia “Salvaţi Copiii” derulează campania “Bun venit pe lume”, ce are ca scop dotarea maternităţilor cu echipamente pentru nou-născuţi (în special, prematur).

La Suceava, se doreşte achiziţionarea unui incubator de transport, pentru spitalul din Vatra Dornei, care va deservi Bazinul Dornelor şi municipiul Câmpulung Moldovenesc.

Până acum, organizaţia a reuşit să strângă 29.000 de lei, din necesarul de aprox. 54.050 lei.

Suma de 25.000 de lei a fost donată din partea Asociaţiei “Ajută şi vei fi ajutat”, organizatorul evenimentului “Bal vienez”.

Preşedintele Organizaţiei “Salvaţi Copiii”, filiala Suceava, Camelia Iordache, anunţă că, pentru a completa suma necesară cumpărării incubatorului, va organiza un eveniment caritabil, în data de 4 aprilie, în colaborare cu Shopping City Suceava.

“În cadrul evenimentului, vor fi prezentate informaţii referitoare la naşterea prematură şi importanţa accesului la echipamente performate a copiilor născuţi prematur sau cu probleme de sănătate. De asemenea, vor fi expuse, spre vânzare, opere ale unor artişti suceveni, precum şi handmade-uri realizate de copii şi de voluntari.”, a mai spus Iordache.

comments

comments




Leave a Reply

avatar