full screen background image

Trei maşine sparte în cursul nopţii trecute, în Suceava

autoutil     Proprietarii a două maşini au reclamat la Poliţie faptul că hoţii le-au spart autoutilitarele, din care au furat aparatură electronică, în cursul nopţii trecute. În aceeaşi noapte

Marţi dimineaţă, în jurul orei 07.57, prin “S.N.U.A.U. 112”, un bărbat, de 55 de ani, din municipiul Rădăuți, a sesizat poliția despre faptul că, în noaptea de 17/18 martie, prin spargerea unui geam de la o autoutilitară, parcată pe strada Petru Rareș din localitate, autori necunoscuți au sustras un mp3 player.

Ulterior, în jurul orei 08.11, tot prin “S.N.U.A.U. 112”, un alt bărbat, de 38 de ani, din comuna Dornești, a sesizat faptul că, prin același mod, autori necunoscuţi, au sustras din altă autoutilitară, parcată pe strada Iacob Zadik din localitate, un radio casetofon și un DVD portabil.

Cercetările continuă, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, pentru identificarea autorilor și recuperarea prejudiciului.

O a treia sesizare a fost făcută, la orele 08.00, de o femeie, de 32 de ani, din municipiul Suceava, care a reclamat că, în aceeaşi noapte, persoane necunoscute au sustras o staţie de emisie recepţie şi o antenă din autoturism.

Polițiștii deplasați la faţa locului au identificat autoturismul, parcat pe B-dul 1 Decembrie 1918, având portierele dezasigurate, iar încuietorile şi geamurile nu prezentau urme de forţare.

Cercetările continuă, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, pentru identificarea autorilor și recuperarea prejudiciului.

comments

comments




Leave a Reply

avatar