full screen background image

Mandate puse în executare de poliţişti

arestat     Poliţiştii suceveni au pus, miercuri, în executare, mandate de arestare pentru trei infractori condamnaţi, pentru diverse fapte, de justiţie. Cei trei au fost încarceraţi în arestul I.P.J.  Suceava.

Poliţiştii din cadrul Serviciului investigaţii criminale au încarcerat, în arestul I.P.J. Suceava, un bărbat, de 45 de ani, din municipiul Suceava, împotriva căruia Judecătoria Suceava, a emis mandatul de executare a pedepsei închisorii, din 4 martie, prin care a fost condamnat la 7 luni închisoare, pentru comiterea de infracţiuni la regimul rutier.

Poliţiştii Serviciului investigaţii criminale au identificat un bărbat, de 61 de ani, din municipiul Suceava, împotriva căruia Judecătoria Suceava a emis mandatul de executare a pedepsei, din 4 martie, fiind condamnat la 10 luni de închisoare, pentru comiterea de infracţiuni la regimul codului rutier.
Bărbatul nu figura ca urmărit.

Secția de poliție Vadu Moldovei a primit spre executare mandatul de executare a pedepsei închisorii, din 5 martie, emis de Judecătoria Fălticeni, privind un bărbat, de 35 de ani, din comuna Vadu Moldovei, condamnat la pedeapsa de 3 ani și 5 luni închisoare, pentru infracțiunile de violare de domiciliu și furt calificat.
Bărbatul nu figura ca urmărit.

comments

comments




Leave a Reply

avatar