full screen background image

Tânăr de 23 de ani, din Suceava, reţinut pentru mai multe furturi

arestat      În cursul zilei de ieri, poliţiştii au desfăşurat activităţi specifice de cercetare în mai multe cauze cu autori necunoscuţi, documentând activitatea infracţională a unui tânăr, despre care existau indicii că a săvârşit mai multe fapte de natură penală, în perioada noiembrie 2013 – februarie 2014.

Ieri, s-a dispus reţinerea pentru 24 de ore a unui tânăr, de 23 de ani, din municipiul Suceava, care, în noaptea de 24/25 februarie, a comis o tentativă la infracţiunea de furt din auto, în dauna unui localnic.

În urma extinderii cercetărilor, polițiștii au stabilit faptul că există indicii temeinice că acesta a comis un alt furt, în noaptea de 08/09 noiembrie 2013, dintr-un bar din municipiul Suceava.

Atunci, un bărbat a sesizat faptul că persoane necunoscute au pătruns, prin efracţie, în incinta unui bar, situat în bulevardul George Enescu, de unde au sustras mai multe bunuri.

Echipa operativă deplasată la faţa locului a constatat că, pe timpul nopţii, persoane necunoscute, prin forţarea sistemului de rabatare a unui geam tip termopan cu profil de P.V.C, de la separeul barului, au pătruns în unitate, de unde au sustras mai multe bunuri (electronice, băuturi alcoolice).

Cu ocazia audierii, cel în cauză a recunoscut că a sustras din interiorul barului un televizor şi băuturi alcoolice, bunuri în valoare de 600 de lei.

În baza probatoriului administrat în cauză, s-a dispus reţinerea acestuia, care urmează să fie azi prezentat Judecătoriei Suceava, cu propunere de arestare preventivă.

Tânărul a fost introdus în arestul I.P.J. Suceava.

comments

comments




Leave a Reply

avatar