full screen background image

The Black Eyed Peas va reveni în 2015 cu un nou album şi un nou turneu mondial

The Black Eyed Peas     Grupul american The Black Eyed Peas va reveni pe scena muzicală în anul 2015, cu un nou album de studio şi un nou turneu mondial.
Precedentul material discografic lansat de grupul american, alcătuit din will.i.am, Fergie, apl.de.ap şi Taboo, s-a intitulat “The Beginning” şi a fost lansat în 2010.
“Toţi membrii grupului The Black Eyed Peas sunt de acord cu faptul că ar trebui să susţină un nou turneu pentru fani – pentru că trupa nu s-a despărţit atunci când a decis să ia o pauză în 2012. Vor intra în studiourile de înregistrare, vor înregistra un nou album foarte repede şi apoi vor porni într-un nou turneu”, a declarat o sursă pentru tabloidul The Sun.
“will.i.am a fost acela care i-a convins pe ceilalţi membri ai grupului să revină într-o formă fizică bună şi să plece din nou într-un turneu”, a adăugat aceeaşi sursă.
Potrivit aceleiaşi surse, Fergie, care are un fiu în vârstă de 5 luni, Axl Jack, cu soţul ei, actorul Josh Duhamel, a reprezentat motivul care a dus la amânarea procesului de reunire a trupei.

 

 

comments

comments




Leave a Reply

avatar