full screen background image

PDL respinge o colaborare cu PNL

predoiu      Prim-vicepreşedintele PDL Cătălin Predoiu a respins joi ideea unei colaborări cu PNL, dacă liberalii vor ieşi de la guvernare vor trece în opoziţie.

“PDL îşi vede de drumul său, iar PNL trebuie să-şi asume responsabilitatea înşelării românilor, responsabilitatea bătăii de joc pe care au practicat-o la guvernare alături de PSD. Vom avea de fapt două partide socialiste, unul rămas la putere şi celălalt deghizat, pretins trecut în opoziţie.

Nu putem recunoaşte în acest partid liberal un partid de dreapta, un partid care ar putea să facă o opoziţie. Cum ar putea domnul Antonescu să fie în opoziţie faţă de Ponta? Sunt de fapt faţetele aceluiaşi fenomen al iresponsabilităţii, al hoţiei, al corupţiei, al înşelătoriei”, a spus Predoiu.

Acesta a spus că refuză orice colaborare şi cu PSD.

“Nu avem nici cea mai mică consideraţie faţă de tot ce vine dinspre USL.

PDL este altfel decât USL, pentru că vrea să facă altfel de politică, cu oameni care au demonstrat ceva în profesiile lor, care au cariere în spate. (…)

De aceea nu avem nicio formă de colaborare politică cu cele două partide, care la această oră îşi bat joc de interese românilor”.

comments

comments




Leave a Reply

avatar