full screen background image

Pieton lovit de o autoutilitară, într-o parcare din Suceava

autoutil     În cursul după amiezii de ieri, în jurul orei 16.10, Poliţia municipiului Suceava a fost sesizată de Mihai C., de 28 de ani, din localitate, despre faptul că, într-o parcare de pe B-dul George Enescu, a fost implicat într-un eveniment rutier, cu un pieton, însă pietonul a plecat de la faţa locului.

Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în jurul orei 15.30, Mihai C., în timp ce executa manevra de mers înapoi, l-a surprins şi accidentat pe Petru B., de 63 de ani, din localitate, care se deplasa în calitate de pieton, în aceeaşi parcare.

După impact, pietonul a plecat de la locul producerii evenimentului rutier.

Ulterior, Petru B. s-a prezentat la spital, unde a declarat faptul că a fost victima unui accident rutier şi a suferit leziuni, pentru care necesită 5 – 6 zile de îngrijiri medicale, dacă nu intervin complicaţii.

Mihai C. a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar la spital i s-au recoltat probe biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Petru B. nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, însă şi acestuia i s-au recoltat probe biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

comments

comments




Leave a Reply

avatar