full screen background image

Antonescu: Dorim să întărim USL

Crin-Antonescu     Președintele PNL, Crin Antonescu, a susțint astăzi într-o conferință de presă că USL a fost făcut în interesul oamenilor care au votat alianța. Totodată, liderul liberalilor a spus că USL nu a fost făcută pentru a fi împărțite posturi.

„De câte ori ne confruntăm cu aceste probleme trebuie să nu uităm că toţi suntem aici, în Parlament, în Guvern, în administraţia locală prin voinţa cetăţenilor şi pe banii contribuabililor. Nu putem să lăsm să treacă aşteptările noastre înaintea celor pe care le au cetăţenii. Am intrat de bunăvoie în această construcţie politică, putem avea motive reale să discutăm la un moment dat să discutăm despre încetarea acestui contract, avem şi mijloace, ca oameni politici, să îl facem să înceteze, dar cetăţenii nu au această posibilitate decât o dată la patru ani. Nu am făcut USL doar pentru a câştiga alegeri şi a împărţi posturi, pentru a împărţi ţara în sfere de influenţă, doar pentru a înlătura un om din guvern ci pentru ca vreme de patru ani, prin toate mijloacele politice democratice, să facem viaţa românilor mai bună. Dorim să întărim USL”, a spus liderul PNL, Crin Antonescu.

Crin Antonescu a mai spus că 2014 are toate şansele să fie cel mai greu, dar şi cel mai fructuos an din istoria politică a PNL de după 1990.

comments

comments
Leave a Reply

avatar

Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza