full screen background image

Freddie Mercury, interpretat de Ben Whishaw în noul film biografic

Ben Whishaw     Ben Whishaw, actorul englez cunoscut pentru rolurile din “Perfume: The Story of a Murderer”, “Cloud Atlas” și “Skyfall”, este noua alegere pentru rolul principal din filmul biografic al lui Freddie Mercury. Pentru acest rol a fost vizat inițial Sacha Baron Cohen, însă în cele din urmă s-a renunțat la această variantă, pentru a se evita transformarea filmului într-o parodie.

 
Noul film biografic al lui Freddie Mercury începe să capete contur. Conform revistei Rolling Stone, pelicula va fi regizată de Dexter Fletcher, rolul principal revenindu-i lui Ben Whishaw.
Ben Whishaw este cea de-a treia variantă pentru rolul lui Freddie Mercury, după Sacha Baron Cohen și zvonul privind o posibilă cooptare a lui Daniel Radcliffe. Decizia de a renunța la Sacha a venit pe fondul rolurilor jucate de acesta până în prezent.
“Am simțit să Sacha nu e potrivit pentru rol. Nu am fi vrut să transformăm filmul într-o parodie. Vrem ca oamenii să simtă povestea, să fie mișcați de viața lui Freddie”, a declarat Roger Taylor pentru The Sun.
Aceasta a fost justificarea oferită de fostul baterist Queen pentru decizia de a-l exclude pe Sacha Baron Cohen de pe lista pretendenților la rolul lui Freddie. Actorul britanic și-a creat, de altfel, o reputație în industria cinematografică prin ipostazierea unor personaje excentrice precum Borat, Bruno și Ali G. Deși apariția în “Hugo” demonstrează că Sacha poate interpreta și roluri fără tentă de parodie, eticheta a fost deja atribuită, percepția publică fiind dificil de schimbat.

comments

comments




Leave a Reply

avatar