full screen background image

Flutur: Majoritatea USL din Parlament a zdrobit judeţul Suceava

miting pdl     PDL Suceava a organizat, ieri, un miting în faţa Palatului Administrativ din municipiu.

Au participat aproape 200 de membri PDL, între care parlamentari, primari, consilieri locali sau judeţeni, au protestat, un sfert de oră, faţă de modul în care USL tratează judeţul Suceava arătând că Bucovina este uitată de actuala guvernare.

Protestatarii care au avut pancarte cu mesaje: “Ponta taxeză, nu guvernează”, “USL = taxare până la capăt”, sau “Ruşine USL, aţi dat jos Suceava de pe hartă”, au scandat lozinci împotriva Guvernului.

Democrat-liberalii au adus şi o ladă pe treptele Palatului Administrativ, ca o replică la „Lada de zestre din Bucovina” care este un proiect al preşedintelui CJ Suceava, Cătălin Nechifor, iar preşedintele PDL Suceava, senatorul Gheorghe Flutur, a introdus în ladă mesajele privind investiţiile care trebuie continuate în judeţ.

“Am fost aproape obligaţi să ieşim la un miting pentru că ieri, majoritatea USL în Parlamentul României a zdrobit judeţul Suceava. Nici un amendament care se referă la prosperitatea locuitorilor judeţului Suceava nu a fost aprobat”, a spus Flutur, care avea o pancartă cu textul “Marele proiect USL – Bucovina uitată”.

comments

comments




Leave a Reply

avatar