full screen background image

3 dosare penale pentru infracţiuni la regimul rutier

dosar-penal     Ieri dimineaţă, la ora 07.30, pe DN 17, pe raza comunei Ilișești, polițiștii au oprit pentru control autoturismul, cu număr de înmatriculare provizoriu, condus de Ionuț B., de 21 de ani, din județul Botoșani, iar în urma verificărilor, s-a stabilit că autorizaţia provizorie este expirată din 17.09.2013.
În cauză s-a întocmit dosar penal ce va fi soluționat procedural.

Cîteva ore mai târziu, la 10.46, pe DJ 175, pe raza comunei Fundu Moldovei, polițiștii l-au depistat în trafic pe Spiridon Ţ., de 44 de ani, din localitate, în timp ce conducea o autoutilitară.
În urma testării cu aparat etilotest, a rezultat o valoare de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i ulterior recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Azi noapte, la ora 23.47, pe str. Mihai Eminescu, din municipiul Vatra Dornei, polițiștii au oprit pentru control autoturismul condus de Iulian T., de 56 de ani, din comuna Iacobeni.
Întrucât conducătorul auto emana miros de alcool, s-a procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spital, unde Iulian T. a refuzat recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal ce va fi soluționat procedural.

comments

comments




Leave a Reply

avatar