full screen background image

BNR deschide porţile pentru studenţii economişti la Suceava

conferinta usv     În perioada 9-10 octombrie, BNR organizează, în parteneriat cu Universitatea “Ştefan cel Mare” din Suceava, o nouă etapă a proiectului “BNR – Zilele Porţilor Deschise pentru Studenţii Economişti”.

Activităţile din cadrul proiectului se vor desfăşura la sediul Agenţiei BNR Suceava şi al Universităţii “Ştefan cel Mare”.

Miercuri, 9 octombrie, studenţii de la USV vor participa, la sediul Agenţiei BNR Suceava, la seminarii interactive susţinute de lectori din banca centrală pe teme ca: istoria şi funcţiile BNR, obiective şi activităţi, elementele de statistica si comunicare, noua arhitectură de stabilitate financiară europeană, etc.

Joi, 10 octombrie, începând cu ora 10:30, Aula Corp E, Universitatea “Ştefan cel Mare” va găzdui conferinţa cu tema “Construcţia Europeană. Dimensiunea financiar-bancară”, susţinută de Bogdan Olteanu, viceguvernator BNR.

“BNR – zilele porţilor deschise pentru studenţii economişti” este un proiect adresat studenţilor şi cursanţilor şcolilor doctorale având ca obiectiv general îmbunătăţirea nivelului de cunoaştere şi înţelegere, în mediul universitar, a activităţii băncii centrale, a rolului, funcţiilor şi implicaţiilor deciziilor acesteia în economia românească.

De la 4 universităţi partenere şi 120 de participanţi în anul 2009, s-a ajuns astăzi, în cadrul acestui proiect, la un parteneriat cu 22 de universităţi şi peste 1.100 de studenţi, masteranzi şi doctoranzi, care au beneficiat de prezentările lectorilor BNR şi s-au implicat activ în seminarii interactive în cadrul activităţilor proiectului.

program conf usv

 

comments

comments




Leave a Reply

avatar