full screen background image

Traficul de pe Aeroportul din Târgu Mureş, întrerupt timp de o săptămână

aeroportul din targu mures     Preşedintele Consiliului de Administraţie al Aeroportului “Transilvania” din Târgu Mureş, Vladimir Vasilescu, a anunţat luni că, timp de o săptămână, în intervalul 15-22 septembrie, traficul aerian va fi întrerupt, ca urmare a programării unor lucrări de reparaţii curente.

“Începând de duminică, ora 20.00 şi până în data de 22 septembrie, ora 12.00, traficul aerian va fi întrerupt pentru efectuarea lucrărilor de reparaţii curente la suprafeţele de mişcare (pista de aterizare decolare, calea de rulare B şi platforma de parcare aeronave B). Operatorii aerieni care îşi desfăşoară activitatea la Aeroportul Internaţional “Transilvania” Târgu Mureş au fost anunţaţi din timp, legat de perioada de efectuare a acestor lucrări”, a declarat Vladimir Vasilescu, potrivit Agerpres.

Potrivit documentului citat, companiile aeriene Tarom şi Wizz Air au decis divertarea zborurilor din această perioadă la Aeroportul din Cluj Napoca, iar operatorul irlandez Ryanair şi-a suspendat zborurile.

“În intervalul 15 septembrie ora 20.00 şi 22 septembrie ora 12.00, Conducerea Aeroportului “Transilvania” recomandă pasagerilor să contacteze companiile aeriene de la care şi-au achiziţionat biletele de avion, pentru a evita orice fel de neplăceri şi pentru a obţine toate informaţiile necesare”, se mai arată în comunicat.

comments

comments




Leave a Reply

avatar