full screen background image

Peste 200 de litri de motorină, furaţi din rezervoarele unor autoutilitare

rezervor     Agenţii Postului de Poliție Fundu Moldovei au fost sesizați, de către P. Vasile, de 38 de ani, din localitate, despre faptul că, în noaptea de 17/18 iulie, persoane necunoscute i-au sustras cantitatea de cca 100 – 110 litri de motorină din rezervorul a două autoutilitare.

Tot la aceiași dată, agenţii Secției 11 Poliție Rurală Pojorâta au fost sesizați de către C. Ovidiu, de 43 de ani, din comuna Fundu Moldovei, despre faptul că, în aceeaşi noapte, persoane necunoscute i-au sustras cantitatea de cca 100 de litri de motorină din rezervoarele autoutilitarei.

Cu ocazia cercetărilor și investigațiilor efectuate, s-au constatat următoarele:

În noaptea de 17/18 iulie, persoane necunoscute au forțat bușoanele rezervoarelor autoutilitarelor proprietatea unei societăţi comerciale, ce erau parcate în parcarea destinată societății în comuna Fundu Moldovei, de unde au sustras cantitatea de cca 100 de litri de motorină.

De asemenea, au forțat bușoanele rezervoarelor autoutilitarei proprietatea unei societăţi comerciale, ce era parcată pe DC 8, pe raza comunei Pojorâta, de unde au sustras cantitatea de cca 120 de litri de motorină.

În cauză s-a întocmit dosar penal.

comments

comments




Leave a Reply

avatar