full screen background image

Primăria Fălticeni are planuri pe termen lung

primaria falticeni     Primăria Fălticeni a publicat, pe pagina sa de net, prognoza acţiunilor de dezvoltare pentru perioada 2014 – 2020.

Pe lângă lucrările de modernizare şi extindere a străzilor şi a reţelelor de apă şi canalizare, mai apare proiectul unei parcări subterane cu 200 de locuri în Piaţa Nada Florilor, a instalaţiilor solare de preparare a apei calde menajere şi aport la încălzire pentru unităţile din subordinea Consiliului Local, dar şi reabilitarea şi modernizarea Centrului Cultural Grigore Vasiliu Birlic.

Alte proiecte propuse de municipalitate, până în 2020, se referă la regularizarea şi amenajarea cursului Pârâul Târgului, punerea la punct a unui portal digital şi reţea intranet cu instituţiile subordonate, amenajarea unui centru de primire în regim de urgenţă pentru persoane abuzate, neglijate şi exploatate şi facilităţi de locuit şi ateliere meşteşugăreşti pentru persoane defavorizate.

Nu au fost uitate nici reabilitarea Casei memoriale Mihail Sadoveanu, renovarea clădirilor Primăriei, Bibliotecii municipale, şcolii vechi Alexandru Ioan Cuza şi şoseaua de ocolire pentru traficul auto greu.

comments

comments




Leave a Reply

avatar