full screen background image

Railex Suceava, la Campionatul Naţional de Minifotbal

faza joc finala     La finalul acestei săptămâni, la Hunedoara, va avea loc cea de-a VII-a ediţie a Campionatului Naţional de Minifotbal, la care vor participa cele mai bune 20 de echipe, din cele peste 2.000 înregistrate în întreaga ţară.

La competiţie va participa şi Railex Suceava, formaţie patronată de Ilie Lahman, care, în urma trageri la sorţi, a fost repartizată în Grupa A, alături de grupările Salamandra Zalău, CSD Deva, Phoenix Craiova şi Dolce Vita Târgu Jiu.

Programul echipei sucevene este următorul:

Vineri:
ora 09.00: Salamandra Zalău – Railex Suceava
ora 17.00: CSD Deva – Railex Suceava

Sâmbătă:
ora 09:00: Phoenix Craiova – Railex Suceava
ora 13.00: Railex Suceava – Dolce Vita Târgu Jiu

Railex va miza la turnul final pe următorul lot de jucători: Dănuţ Tipa, Nicolae Axinte, Ovidiu Livischi – portari, Florin Ailenei, Ovidiu Bosancu, Paul Bosancu, Sergiu Corban, Adrian Ungureanu, Radu Tomescu, Andrei Aileni, Mihai Guriţă, Andrei Irimia, Ionel Nemeş, Marius Romaniuc şi Vlad Murariu. Delegatul echipei este Daniel Haraga.

Celelalte echipe au fost repartizate astfel: Grupa B (Fortuna Buzău, Juventus Sibiu, Roş Albaştrii Satu Mare, Pandurii Târgu Mureş, Dorally Mall Constanţa), Grupa C (Lis Affair Tomeşti Iaşi, Oz-Er Golden Boys Bacău, Euro Impact Roman, Oţelul Galaţi, Phoenix Hunedoara) şi Grupa D (Mav Glissando Timişoara, AS Vispeşti 2010 Ploieşti, Smart Baia Mare, ABC United Bucureşti, Old School Football Arad).
Anul acesta, printre jucătorii de minifotbal care se vor afla pe teren se numără pe de o parte și foști fotbaliști care au evoluat la echipe de tradiție, cum ar fi Petre Marin, Adrian Pitu, Gigel Coman, Bogdan Onuț, Ciprian Mozacu, Adrian Neaga, Stelian Carabaș, Leonard Naidin sau Mihai Guriță, iar, pe de altă parte, inclusiv componenți ai echipei naționale de minifotbal, triplă campioană europeană, Cristian Popa, Nicolae Constandana, Miroslav Nicolin, Sorin Ghiuș, Călin Pantelimon, Mircea Popa și Călin Trohin. Prezența tuturor acestor jucători va contribui la un spectacol total așteptat de toți fanii minifotbalului din România.

Tot o premieră pentru minifotbalul românesc este și transmiterea în direct a meciurilor din cadrul Campionatului Național de Minifotbal de către postul național GSP TV, după următorul program: vineri de la ora 14.00, sâmbătă de la ora 11.00 și duminică de la ora 12.00.

“Dezvoltarea minifotbalului în România demonstrează contrariul crizei financiare și morale prin care trece fotbalul românesc. Faptul că peste 30.000 de români iau parte în fiecare an în competițiile de minifotbal de la nivel local demonstrează că plăcerea jocului de minifotbal este una fără limite în contextul promovării unei noi abordări manageriale şi instituţionale”, ne-a declarat Răzvan Burleanu, președintele Federației de Minifotbal din România și al European Minifootball Federation.

La acest eveniment va lua parte și președinte federației internaționale de minifotbal, Filip Juda, alături de alți invitați din federațiile naționale de pe bătrânul continent interesați să urmărească la lucru pe cei mai buni jucători pe care vor avea posibilitatea să-i regăsească și în lotul echipei naționale de minifotbal a României care în această toamnă va participa la miniEURO Greece 2013.

comments

comments




Leave a Reply

avatar