full screen background image

Cântăreaţa Melissa Etheridge se va căsători cu partenera ei de viaţă

Melissa-Etheridge     Cântăreaţa americană Melissa Etheridge a anunţat că se va căsători cu partenera ei de viaţa Linda Wallem, după ce Curtea Supremă din Statele Unite a adoptat o hotărâre care deschide drumul către legalizarea căsătoriilor gay în California, statul în care artista locuieşte, informează MEDIAFAX.
Melissa Etheridge, în vârstă de 52 de ani, a anunţat în mod public că este lesbiană în 1993 şi a devenit una dintre cele mai importante activiste din industria de divertisment care militează pentru drepturile persoanelor gay.
“Abia aştept să îmi exercit dreptul meu de cetăţean american şi să mă căsătoresc legal în acest an cu partenera mea de viaţă din ultimii trei ani, Linda Wallem”, a declarat cântăreaţa.
“Încă o dată, Constituţia noastră a rămas fermă pe poziţie. Toţi bărbaţii, femeile şi în general toţi oamenii au fost creaţi pentru a fi egali“, a adăugat ea.
Linda Wallem, în vârstă de 52 de ani, este creatoarea şi producătorul executiv al serialului de televiziune “Sora Jackie/ Nurse Jackie”.
Curtea Supremă din Statele Unite a confirmat, miercuri, decizia unei instanţe inferioare care a anulat ordinul de interzicere a căsătoriilor gay în statul California. Acesta va deveni astfel cel de-al 13-lea stat american care va legaliza căsătoriile între persoanele de acelaşi sex.
Cea mai înaltă instanţă americană a anulat totodată o secţiune importantă dintr-o lege federală, Defense of Marriage Act (DOMA), care refuza să acorde cuplurilor gay aceleaşi beneficii de care se bucură cuplurile heterosexuale.
Ştirea integrală pe mediafax.ro

comments

comments




Leave a Reply

avatar