full screen background image

“Festivalul luminii”, la Liteni

festivalul luminii     Organizaţia Naţională „Cercetaşii României” organizează astăzi, 21 iunie, între orele 19-23, a IV-a ediţie a “Festivalului Luminii”, în Liteni.

Evenimentului se va desfăşura pe terenul de iarbă Liteni, unde, timp de trei ore, tinerii din organizaţie vă invită să vă bucuraţi de atmosfera specială creată de cele trei mii de gulguţe cu lumânări aprinse (gulguţa fiind un suport de hârtie creat după tehnica origami) şi să vă încăziţi cu ceaiul cald oferit.

Ideea festivalului a apărut în 2004 şi aparţine unui grup de tineri din Cluj, oraş în care acesta se află la a noua ediţie.

Printre activităţile la care publicul din localitate este invitat să participe se numără un program artistic susţinut de artiştii din Liteni (dans, interpretare, teatru), ateliere de prim ajutor, comunicare, arte plastice toate aranjate într-o frumoasă poveste, jocuri cercetăşeşti şi şezătoare nocturnă.

Obiectivele festivalului sunt generoase, vizând promovarea valorilor spirituale neglijate în societatea contemporană precum pozitivismul, încrederea şi altruismul şi urmărind în acelaşi timp să fie o oportunitate pentru promovarea tinerilor artişti locali.

comments

comments




Leave a Reply

avatar