full screen background image

Razie efectuată Poliția municipiului Fălticeni

Politia     Poliția municipiului Fălticeni a organizat, ieri, o razie pe raza de competență, la care au fost cooptați și comisari ai Gărzii Financiare Suceava, pentru asigurarea climatului de ordine și liniște publică cu următoarele rezultate:

– Infracţiuni constatate – 6, privind pe:

S. Otilia, de 49 de ani, localnică, asociat în cadrul unei societăți comerciale, care a emis muzică în scop ambiental în cadrul barului societăţii fără a deţine autorizaţie de la Uniunea Compozitorilor și Muzicologilor din România. În cauză  s-a întocmit dosar penal;

G. Viorel, de 57 de ani, localnic, asociat în cadrul unei întreprinderi familiale din Fălticeni, care a emis muzică în scop ambiental în cadrul barului firmei fără a deţine autorizaţie de la Uniunea Compozitorilor și Muzicologilor din România. În cauză  s-a întocmit dosar penal;

L. Vasile, de 19 ani, localnic, care a fost depistat de polițiști deţinând ilegal un număr de 15 cartuşe pentru pistol cu aer comprimat. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

A. C., de 17 ani, din municipiul Fălticeni, care a fost depistat de polițiști deţinând ilegal un număr de 25 cartuşe pentru pistol cu aer comprimat. I s-a întocmit dosar penal.

I. Iulian, de 17 ani, localnic, care a fost depistat în trafic în timp ce conducea o motocicleta fără a avea aplicată plăcuţă cu număr de înmatriculare sau înregistrare şi fără a poseda permis de conducere pentru autovehicule sau subcategorie de autovehicule. În cauză  s-a întocmit dosar penal.

A fost identificat M. Ion, de 22 de ani, din comuna Slatina, autorului furtului comis în seara zilei de 9 iunie 2013, când prin efracţie (forţarea unui geam), a pătruns în locuinţa părţii vătămate D. Mariana, din comuna Slatina, județul Suceava, de unde a sustras bunuri în valoare de 1.800 lei.

– Contravenţii aplicate – 34,  în valoare de 9.905  lei;

– Bunuri confiscate în valoare de 195 lei, respectiv produse de îmbrăcăminte;

– Permise de conducere reținute – 1.

comments

comments




Leave a Reply

avatar