full screen background image

A fugit de la locul faptei, după ce a accidentat o minoră

spital-judetean-UPU     Ieri seară, în jurul orei 20.10, Poliţia Municipiului Suceava a fost sesizată de personalul medical din cadru secţiei UPU de la Spitalul Judeţean Suceava, cu privire la faptul că la spital s-a prezentat o minoră, în vârstă de 9 ani, însoţită de mama sa, care declară că a fost victima unui accident rutier, iar conducătorul autovehiculului implicat în accident a părăsit locul faptei.

Din cercetările efectuate de echipa operativă din cadrul Biroului Rutier Suceava s-a constatat că în jurul orei 19.30, V. I., de 9 ani, din municipiul Suceava, în timp ce s-a angajat în traversarea străzii Bistriţei din localitate, prin loc nepermis şi fără să se asigure, a fost acroşată de un autoturism al cărui conducător auto a plecat de la locul accidentului.

V. I. a fost transportată de mama sa la Spitalul Judeţean Suceava, unde în urma investigaţiilor medicale a fost stabilit diagnosticul “contuzie minoră gleznă stângă”, necesitând pentru vindecare 5-6 zile, dacă nu intervin complicaţii, şi nu a rămas internată.

Cercetările sunt continuate în vederea identificării conducătorului auto implicat în accidentul de circulaţie.

comments

comments




Leave a Reply

avatar