full screen background image

Marea bătălie de la Fălticeni, „Pitbull Challenge 5”

Pitbull Challenge 3 afis convertit      Sâmbătă, 8 iunie, la sala de sport “Gabriel Udişteanu” din Fălticeni va avea loc, începând cu ora 18,30, ediţia a V-a a galei „Pitbull Challenge”.

Vor participa 14 luptători din Suceava, Bucureşti, Iaşi, Bacău, Găieşti, Rădăuţi şi Fălticeni., împărţiţi în 5 categorii de greutate, 60 kg, 65 kg, 75 kg, 90 kg şi 95 kg.

În cadrul conferinţei de presă de vineri, organizatorul principal al evenimentului, fălticeneanul Ionuţ Atodiresei, actualul campion mondial WAKO-PRO la categoria 64,5 kg, a numit această gală “marea bătălie de la Fălticeni”, pentru că vor fi şapte meciuri profesioniste la care se adaugă meciul de deschidere Laur Sebastian şi Vasile Ungureanu la categoria 65 kg.

“Aici, este premiul pentru meciul serii. Nu pot să vă promit sume colosale de bani pentru acest premiu, dar sportivilor care vor obţine titlul de „Meciul serii”, le garantez că vor intra în următoarea ediţie a Pitbull Challenge, fie că au pierdut sau au câştigat meciul de la Fălticeni. La următorul eveniment vor fi pe Fight Card, în gală”, a precizat  Ionuţ Atodiresei.

Arbitru de centru la Gala „Pitbull Challenge” de la Fălticeni va fi Vasile Nistor, o mare valoare a boxului românesc, fost campion european de box, iar printre cei care vor aprecia prestaţia în ring a sportivilor se vor mai număra Claudiu Bădoi, luptător super combat challenge, cu titlu mondial la super combat şi Cătălin Moroşanu, care, deşi nu a ajuns vineri la Fălticeni, organizatorii au anunţat că sâmbătă seara el va fi prezent la gală.

Marea bătălie de la Fălticeni are programate meciurile:

Categoria 60 kg,  Cosmin Stoica de la  Respect Gym Găieşti – Andrei Balici de la Dragon Muay Thai Team Rădăuţi;

Categoria 90 kg, Alin Macovei din Suceava – Codruţ Galan de la Dragon Muay Thai Team Rădăuţi;

Categoria 75 kg, Vlad Boieriu de la Cotnari Scorpions Iaşi – Alin Cîmpan de la Respect Gym Bucureşti;

Categoria 65 kg, Sorin Alexoaie de la Cotnari Scorpions Iaşi – Robert Stoica de la Respect Gym Găieşti;

Categoria 95 kg, Robert Dorin de la Cotnari Scorpions Iaşi – Răzvan Panta de la Respect Gym Bacău;

Categoria 75 kg, Nicolae Josan din Suceava – Andrei Stanciu de la Respect Gym Bacău;

Categoria 90 kg, Dragoş Simionică de la Cotnari Scorpions Iaşi – Bogdan Casandra din Fălticeni.

comments

comments




Leave a Reply

avatar