full screen background image

Şeful INTACT, audiat la DNA pentru şantaj

sorin_alexandrescu_3_36483800     Directorul general al Antena TV Group, George Sorin Alexandrescu, este urmărit penal pentru şantaj, fiind acuzat că a ameninţat administratorul unei firme că va da în vileag fapte presupus compromiţătoare dacă nu va semna un contract în condiţiile impuse de el, a anunţat, joi, DNA.

El este audiat joi, de mai multe ore, de procurori la sediul DNA. Sorin Alexandrescu a fost luat cu mandat de aducere, potrivit unor surse judiciare, iar la sfârşitul audierilor anchetatorii vor decide dacă faţă de el vor dispune vreo măsură preventivă.

Din rezoluţia de începere a urmăririi penale întocmită de procurori a rezultat că, în perioada 16 aprilie – 24 mai, Alexandrescu, director general al Antena TV Group, a constrâns un administrator al unei societăţi comerciale să semneze un contract în condiţii prestabilite, impuse de inculpat, sub ameninţarea că, în caz de refuz, va da în vileag fapte presupus compromiţătoare pentru persoana în cauză, informează un comunicat al DNA transmis AGERPRES.

Dosarul a fost constituit ca urmare a denunţului părţii vătămate. Potrivit unor surse judiciare, ar fi vorba de firma RCS&RDS.

comments

comments




Leave a Reply

avatar