full screen background image

Dosare penale după o altercaţie la un loc de joacă

loc de joaca     În cursul după-amiezii zilei de ieri, o altercaţie a izbucnit la un loc de joacă din municipiul Suceava, după ce 5 tineri, care consumau acolo băuturi alcoolice, au refuzat să părăsească zona, deşi deranjau locatarii din bloc.

Poliţia Municipiului Suceava a fost sesizată de C. George, de 39 ani, din municipiul Suceava, despre faptul că a fost agresat de un grup de tineri care se aflau în faţa blocului său.

Cu ocazia cercetărilor efectuate s-a stabilit că în după amiaza zilei de 29.05.2013, grupul de tineri format din B. George, de 19 ani, G. Marius, de 20 ani, S. Cristian, O. Andrei, toţi din municipiul Suceava şi H. Mihai, din comuna Dumbrăveni, se aflau în spaţiul special amenajat de joacă  pentru copii situat în imediata apropierea domiciliului reclamantului.

Acesta din urmă, fiind deranjat de faptul că grupul de tineri consumă băuturi alcoolice şi deranjează liniştea publică, le-a solicitat să părăsească acest spaţiu.
Urmare a acestui fapt, între C. George şi B. George a avut loc o altercaţie, în sprijinul celui din urmă intervenind şi G. Marius.

În urma altercaţiei, C. George reclamă că a fost lovit cu piciorul în piept de către G. Marius, iar B. George reclamă că a fost lovit cu pumnul şi piciorul în piept şi umărul stâng de către C. George.

În cauză s-au întocmit dosare penale, efectuându-se cercetări faţă de G. Marius şi C. George, sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

Faţă de B. George, G. Marius, S. Cristian, O. Andrei şi H. Mihai s-a luat măsura sancţionării contravenţionale cu amendă conform prevederilor art. 3 pct. 23 din Legea nr. 61/1991, privind consumul de băuturi alcoolice în locuri publice.

comments

comments




Leave a Reply

avatar