full screen background image

Paula Seling îi urează succes lui Ouatu

Eurovision     Paula Seling, artista care împreună cu Ovi s-a clasat pe locul trei la concursul Eurovision din 2010, a declarat vineri că prestaţia lui Cezar Ouatu din semifinala Eurovision, de joi seara, a fost impecabilă. Artista i-a urat succes şi l-a sfătuit pe Cezar Ouatu să se concentreze pe ce are de făcut acolo.

“A cântat impecabil, nu ai ce să îi reproşezi. Am văzut că la un moment dat a umblat la cască, înseamnă că a avut ceva ce nu i-a convenit acolo şi totuşi nu s-a simţit în interpretare. E un profesionist, nu există nici un fel de dubii că orice fel de probleme ar întâmpina le va depăşi cu bine”, a declarat pentru AGERPRES Paula Seling.

Artista i-a urat succes şi l-a sfătuit pe Cezar Ouatu să aibă puterea să treacă peste tot ce s-a spus în general despre el.

“Succes, baftă şi să aibă puterea să depăşească toate cele care s-au spus în general, pentru că am simţit şi eu ce înseamnă să trebuiască să fi pe scenă la Eurovision şi să îţi spună unul, altul tot felul de păreri care te ajută mai mult sau mai puţin. E foarte greu să fii în poziţia lui. Eu îl sfătuiesc să nu mai citească cel puţin o perioadă pentru că trebuie să se concentreze pe ce are de făcut acolo. Până la urmă reprezintă România şi acesta este cel mai important lucru – să se claseze cât mai bine”, a conchis Paula Seling.

La rândul său, Monica Anghel, artista care în 2002, împreună cu Marcel Pavel, s-a clasat pe locul opt la Eurovision, a urat succes echipei care reprezintă România la acest concurs.

“Eu doresc succes echipei care ne reprezintă acolo, le ţin pumnii şi îi aşteptăm acasă cu locul întâi, dacă nu, nu este problemă, oricum sunt ai românilor şi noi trebuie să fim alături de ei pentru că aşa este normal”, a declarat pentru AGERPRES Monica Anghel.

Ea a mai precizat că este greu de spus dacă Cezar Ouatu se va clasifica în primii zece, afirmând că “depinde de foarte multe lucruri”.

Cezar, reprezentantul României la Eurovision 2013, s-a calificat în finala concursului cu piesa “It’s my life”, după ce joi seara a evoluat în cea de a doua semifinală a competiţiei muzicale, organizată la Malmo, în Suedia.

România va intra în marea finală a Eurovision de pe poziţia a 14-a, potrivit tragerii la sorţi care a avut loc joi noapte, la Malmo, în Suedia. Pe prima poziţie va intra Franţa, urmată de Lituania, Moldova, Finlanda, Spania, Belgia, Estonia, Belarus, Malta, Rusia, Germania, Armenia, Olanda, România, Marea Britanie, Suedia, Ungaria, Danemarca, Islanda, Azerbaidjan, Grecia, Ucraina, Italia, Norvegia, Georgia şi Irlanda.

Cezar, supranumit de fani “The Voice”, s-a născut într-o familie de muzicieni români şi de mic a început să studieze pianul. Are o carieră de peste zece ani în lumea operei internaţionale, cu spectacole în cele mai importante săli şi teatre din lume.

Contratenorul a decis în 2012 să abordeze genul pop-opera, îmbinând genul opera cu cel pop-opera pe aceeaşi scenă, într-un concept inovativ şi original pe plan mondial.

comments

comments




Leave a Reply

avatar