full screen background image

Muzeul Bucovinei participă, mâine, la Noaptea Muzeelor

afis noaptea muzeelor2013-----presa     Muzeul Bucovinei participă mâine la Noaptea Muzeelor, acţiune patronată de Consiliul Europei şi de UNESCO.

În cadrul acestui proiect, Cetatea de Scaun va putea fi vizitată gratuit între orele 10 şi 22, Muzeul Satului între 10 şi 23, iar Muzeul de Istorie, Muzeul de Ştiinţele Naturii şi Hanul Domnesc între 10 şi 1 noaptea.

Directorul Muzeului Bucovinei, Emil Ursu, spune că, pe lângă vizitarea propriu zisă a expoziţiilor, sucevenilor şi oaspeţilor oraşului li se vor propune spectacole de muzică romanească veche, muzică clasică, jazz şi rock: “Noaptea Muzeelor, va debuta, la Suceava, la Muzeul de Ştiinţele Naturii, cu un recital susţinut de Artis Band – muzică clasică şi jazz-cafe. Apoi, de la ora 19, în curtea Hanului Domnesc va avea loc un recital susţinut de formaţia Trei Parale din Bucureşti, care cântă muzică cu iz arhaic. Începând cu ora 20:30, în Muzeul de Istorie se va desfăşura concertul Mike Hodoroja & Blue Spirit şi vom finaliza cu un concert susţinut, de la ora 22, de formaţia Odyssey, în Muzeul Satului Bucovinean.”

comments

comments




Leave a Reply

avatar