full screen background image

Distrugere şi furt calificat în Şcheia

Acumulator     La 30.04.a.c., ora 04.30, agenţii Poliției comunale Șcheia au fost sesizați despre faptul că trei cetăţeni, au distrus cu bolovani parbrizul unui camion ce se afla parcat în faţa unei staţii peco din comuna Şcheia.

La faţa locului polițiștii au găsit parcat capul tractor şi remorca care avea parbrizul şi geamul lateral dreapta distruse.
Lângă autotractor a fost identificat G.Constantin, de 45 ani, din comuna Roşiori, conducătorul auto al ansamblului tractor, care declară că în urmă cu câteva minute, trei cetăţeni au distrus cu bolovani parbrizul camionului
În urma măsurilor operative întreprinse de polițiști, suspecții au fost identificați ca fiind R.J., de 15 ani, F.Vasile, de 21 ani, şi B.Mihai, de 36 ani, toţi din comuna Şcheia.

La faţa locului s-a prezentat şi G.Constantin care i-a indicat pe cei trei ca fiind cei care au distrus geamurile camionului, prejudiciul fiind estimat la 2000 lei.
Fiind conduşi la sediul de poliție, F.Vasile, care era într-o avansată stare de ebrietate, a devenind agresiv, motiv pentru care a fost internat la Spitalul Judeţean Suceava Secţia Psihiatrie Burdujeni.
Pe timpul efectuării cercetărilor, B.Alexandru, paznic la o societate comercială din Şcheia, a sesizat faptul că, în jurul orelor 04.20, R.J., F.Vasile şi B.Mihai, au pătruns fără drept în incinta punctului de lucru al societăţii, de unde au sustras un acumulator auto de la un autoturism, parcat în curte.
Procedând la verificarea împrejurimilor la circa 20 m față de curtea punctului de lucru al firmei, polițiștii au identificat un acumulator auto, despre care B.Alexandru declară că aparţine autoturismului aparţinând unui angajat al  societăţii care în prezent este detaşat în municipiul Iaşi, unde efectuează lucrări, urmând a se întoarce în ziua de 02.05.2013.

În cauză se efectuează cercetări, față de R.J., F.Vasile şi B.Mihai, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere şi furt calificat urmând a se dispune procedural.

comments

comments




Leave a Reply

avatar