full screen background image

Primăria Fălticeni a demarat procedurile de atribuire a locurilor de parcare de reşedinţă

primariafalticeniÎn primă fază, au fost atribuite 24 de locuri în zona străzii Izvor. Atribuirea se realizează de către Comisia de atribuire a parcărilor de reşedinţă, în prezenţa reprezentanţilor asociaţiilor de proprietari şi a persoanelor care au depus cereri pentru locurile de parcare .

Comisia stabileşte data şi ora la care se deplasează în locaţia în care există locuri de parcare pentru a fi repartizate. Aceste detalii organizatorice sunt aduse din timp la cunoştinţa solicitanţilor, prin afişare la scările de bloc.

Locurile de parcare vor fi distribuite proprietarilor/deţinătorilor de maşini cu masa maxim autorizată de până la 3,5 tone (în condiţiile în care numărul cererilor depuse nu depăşeşte numărul locurilor de parcare existente).

În situaţia în care numărul cererilor depuse depăşeşte numărul locurilor de parcare existente în locaţia în care se face repartizarea, procedura de atribuire se va desfăşura respectându-se ordinea de priorităţi stabilită prin regulament.

După atribuirea locului de parcare, deţinătorul acestuia are la dispoziţie 30 de zile pentru încheierea contractului şi ridicarea abonamentului pentru parcare de reşedinţă).

Abonamentul dă dreptul folosirii locului de parcare în intervalul orar 15.00 – 08.00.

În restul timpului, locurile de parcare special amenajate vor putea fi utilizate, fără plată, şi de persoanele în tranzit, respectiv alţi deţinători de autovehicule.
Ocuparea abuzivă a unui loc de parcare constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă de la 100 la 200 de lei.

Locurile de parcare atribuite vor fi semnalizate corespunzător, de către Primăria Municipiului Fălticeni, imediat ce condiţiile atmosferice vor permite efectuarea lucrărilor specifice.

comments

comments




Leave a Reply

avatar