full screen background image

Chiper :Nu sunt persoane dispărute, localităţi izolate sau urgenţe medicale la care nu se poate ajunge

zapada_70745400Secretarul de stat din Ministerul Afacerilor Interne Cătălin Chiper a anunţat, astăzi că nu sunt persoane blocate sau dispărute din cauza ninsorii şi a viscolului, nici localităţi izolate sau urgenţe medicale la care nu se poate ajunge.
Cătălin Chiper a spus că în prezent sunt mai multe drumuri naţionale şi judeţene închise, însă a subliniat că nu există persoane blocate sau dispărute.
Secretarul de stat a precizat că decizia închiderii unor drumuri a fost luată de Poliţia Rutieră pentru a proteja persoanele care ar putea  rămâne înzăpezite în trafic pe aceste tronsoane. El a adăugat că deşi sunt închise, în caz de urgenţă, pe aceste drumuri pot intra mijloacele de intervenţie ale MAI sau ale Companiei de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România
Opt drumuri naţionale din Moldova sunt închise din cauza ninsorii şi a viscolului, a anunţat vicepremierul Liviu Dragnea, la Comandamentul de iarnă de la Guvern.
Ministrul Afacerilor Interne, Radu Stroe, a cerut Poliţiei Rutiere şi Inspectoratului General al Poliţiei “niciun fel de milă” faţă de şoferii care nu respectă indicaţiile în trafic, arătând că în ultimele ore au fost sesizate numeroase cazuri în care aceştia au forţat accesul pe drumurile blocate. (MEDIAFAX)

comments

comments




Leave a Reply

avatar