full screen background image

Nechifor vrea utilaje performante pentru deszăpezire

nechifor-cdepPreşedintele Consiliului Judeţean are planuri mari pentru anul viitor în ceea ce priveşte Direcţia Judeţeană de Drumuri şi Poduri. Acesta speră să găsească soluţii pentru a achiziţiona două utilaje de deszăpezire performante, mai exact două freze . Sunt luate în calcul mai multe posibilităţi, achiziţionarea lor directă, parteneriatul public privat sau chiar donaţia, deoarece un astfel de utilaj ajunge chiar la 400 de mii de euro.
Am discutat deja cu staff-ul tehnic al Consiliului Judeţean să găsim o soluţie pentru achiziţionarea prin parteneriat public-privat utilaje performante pentru intervenţii în situaţii de urgenţă pe timp de iarnă, pentru Direcţia Judeţeană de Drumuri şi Poduri. Mă refer la freze, altfel de utilaje care pot degaja spaţiul carosabil. Chiar dacă legislaţia este foarte complicată, termenele sunt foarte mari, banii nu sunt de ajuns la bugetul propriu, încercăm să găsim soluţii pentru a cumpăra astfel de echipamente sau să găsim o altă formulă pentru a nu fi dependenţi în situaţii critice de intervenţia Guvernului. Cred că ar fi bine să avem o astfel de bază materială în ograda proprie.”
Această dorinţă a preşedintelui Consiliului Judeţean vine pe fondul ninsorilor din ultima perioadă cand utilajele Direcţiei de Drumuri şi Poduri, vechi de aproximativ 45 de ani,nu au facut faţă.

comments

comments




Leave a Reply

avatar