full screen background image

Sucevenii vor avea acces la wireless gratuit în 5 parcuri din Suceava

Sucevenii vor avea acces la wireless gratuit în 5 parcuri din municipiu.
Cei care vor ajunge în parcurile Central, Steaguri, Universităţii, Policlinicii şi  Patinoar vor putea naviga gratuit pe internet, investiţia urmând să se finalizeze cât mai repede, după cum a declarat astăzi vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Alexandru Băişanu.
El a precizat că se află în tratative avansate cu mai mulţi provideri de net, avantajul contractului fiind că administraţia judeţeană nu va aloca fonduri pentru această investiţie.
Dorim ca toţi oamenii din Suceava să aibă wireless gratuit, iată că acest lucru se poate realiza, la momentul acesta, în exact 5 parcuri din municipiul Suceava : Parcul Central de aici din faţa Consiliului Judeţean, parcul de la Steaguri, parcul de la Universitate, parcul de la Policlinică şi zona patinoarului. Astfel  la nivelul Consilului Judeţean vom oferi spaţiul necesar pentru amplasarea echipamentelor necesare pentru wireless pentru zona centrală , astfel încât oricine vine şi stă în parcurile din muncipiul Suceava să poată beneficia de acest serviciu gratuit.Acest lucru, aşa cum am obişnuit de-a lungul timpului se va face fără bani”, a declarat Alexandru Băişanu.
Băişanu a mai adăugat că operatorul care va asigura internet wireless îşi va acoperi cheltuielile prin servicii conexe şi eventual prin amplasarea unor panouri publicitare. Consiliul Judeţean va asigura doar amplasarea echipamentelor tehnice pentru transmiterea de date.

comments

comments