„Truffle and Wine”, la Ferma Sava din Pârteștii de Jos

Ferma Sava din Pârteștii de Jos și Bucătăria Bucovineană vă invită la cea de-a doua ediție a Brunch-ului „Truffle and Wine”.

Evenimentul va avea loc pe 15 iunie, începând cu ora 14:00, la Ferma Sava, un refugiu pitoresc departe de agitația urbană, unde natura și bunătățile culinare se întâlnesc într-o armonie desăvârșită.

Chef Ana-Maria Stan va fi la cârma bucătăriei, pregătind preparate variate ce vor stârni plăcerea simțurilor, toate îmbogățite cu aroma inconfundabilă a trufelor negre. Casa de Vinuri Cotnari vine cu vinuri de calitate ce se îmbină perfect cu mâncărurile pregătite.

„Va fi o ocazie unică de a ne bucura de rafinamentul trufelor și de deliciile unei gastronomii autentice, toate sub cerul senin și printre colinele încântătoare ale Bucovinei. Vă așteptăm cu drag să ne bucurăm împreună de o experiență culinară în natură de neuitat. Locurile sunt limitate, așa că vă recomandăm să vă grăbiți!” au transmis organizatorii.

 

Distribuie

Din aceeși categorie

Dotări de ultimă generaţie pentru 4 unități de învățământ special din judeţ

Lucrări de reparații asfaltice în derulare pe DN 2H, sectorul Rădăuți – Vicovu de Jos

Festivalul de Debut (ediția a 3-a) din cadrul Zilelor Eminescu, organizat de Memorialul Ipotești

Suceava Blues Festival, între 4 şi 6 iulie, la Cetatea de Scaun a Sucevei

Știri sugerate