„Truffle and Wine”, la Ferma Sava din Pârteștii de Jos

Ferma Sava din Pârteștii de Jos și Bucătăria Bucovineană vă invită la cea de-a doua ediție a Brunch-ului „Truffle and Wine”.

Evenimentul va avea loc pe 15 iunie, începând cu ora 14:00, la Ferma Sava, un refugiu pitoresc departe de agitația urbană, unde natura și bunătățile culinare se întâlnesc într-o armonie desăvârșită.

Chef Ana-Maria Stan va fi la cârma bucătăriei, pregătind preparate variate ce vor stârni plăcerea simțurilor, toate îmbogățite cu aroma inconfundabilă a trufelor negre. Casa de Vinuri Cotnari vine cu vinuri de calitate ce se îmbină perfect cu mâncărurile pregătite.

„Va fi o ocazie unică de a ne bucura de rafinamentul trufelor și de deliciile unei gastronomii autentice, toate sub cerul senin și printre colinele încântătoare ale Bucovinei. Vă așteptăm cu drag să ne bucurăm împreună de o experiență culinară în natură de neuitat. Locurile sunt limitate, așa că vă recomandăm să vă grăbiți!” au transmis organizatorii.

 

Distribuie

Din aceeși categorie

Anunț privind începerea proiectului cu titlul ”DIGITALIZAREA ACTIVITĂȚII FIRMEI GLOBAL RADIO SRL”

A fost inaugurat Mall Moldova, cel mai mare mall din afara Bucureștiului

GENERAȚIA VIITORULUI: FESTIVITATEA DE PREMIERE A OLIMPIADEI NAȚIONALE DE INFORMATICĂ 

Secretarul de stat în Ministerul Educației, Sorin Ion, s-a întâlnit cu directorii școlilor din Botoșani

Știri sugerate