full screen background image

La vară, sucevenii riscă să nu aibă apă caldă

apă caldă     Directorul general al Termica, Ovidiu Dumitrescu, a semnalat ieri, în cadrul unei întâlniri cu preşedinţii şi administratorii de asociaţii de proprietari, că s-a ajuns într-un moment dificil, atât pentru prestatorul de servicii publice de termoficare, cât şi pentru abonaţii acestuia.

Dumitrescu a spus că, în cea mai mare parte, sucevenii branşaţi la sistemul centralizat sunt în urmă cu plăţile, achitând încă facturile  aferente consumului de agent termic din anul 2012. Responsabilul de la Termica a atras atenţia că, în cazul în care încasările nu cresc, din octombrie şi până pe 9 noiembrie, când ar urma să fie dată în folosinţă central nouă a Adrem Invest,  sucevenii riscă să tremure de frig în apartamente.

„Va fi foarte greu, dacă nu aproape imposibil ca, în toamnă, după 1 octombrie, când va fi nevoie de furnizare de încălzire, şi până pe 9 noiembrie, măcar o lună de zile, să fim pregătiţi tehnic şi financiar să dăm căldură produsă pe gaze naturale”, a accentuat directorul general al Termica.

comments

comments




Leave a Reply

avatar