full screen background image

Acţiune cu radare “în cascadă”, pentru prevenirea vitezei excesive

radar     În perioada 1-4 mai, agenţii de poliţie rutieră din cadrul Serviciului Rutier, precum şi a municipiilor şi oraşelor din zona de competenţă, ce au în dotare aparatură radar, au organizat şi desfăşurat o acţiune  pe linia combaterii încălcării regimului legal de viteză şi depăşirii neregulamentare.

În urma acţiunii, au fost reţinute 56 de permise de conducere (26 pentru depăşirea vitezei legale, 25 pentru depăşiri neregulamentare, 1 pentru consum de alcool şi 4 pentru alte abateri) şi 3 certificate de înmatriculare, fiind constatate şi un număr de 4 infracţiuni.

Au fost aplicate 964 de sancţiuni (cele mai multe, 722, pentru depăşirea vitezei regulamentare), în valoare de 273.031 lei.

Poliţia dă, ca exemplu, cazul lui Zsolt G., de 28 de ani, din localitatea Satu Mare, care a condus pe DN 2, în Drăguşeni, autoturismul cu viteza de 121 km/h. S-a procedat la sancţionarea contravenţională a conducătorului auto şi la reţinerea permisului de conducere, pentru o perioadă de 90 de zile.

Duminică, 4 mai, Ioan I., de 47 de ani, din oraşul Rîşnov, judeţul Braşov, a condus auto pe DN 2 pe raza localităţii Roşiori, cu viteza de 137 km/h. S-a procedat la sancţionarea contravenţională a conducătorului auto şi la reţinerea permisului de conducere, pentru o perioadă de 90 de zile.

comments

comments




Leave a Reply

avatar