full screen background image

Flutur crede că USL blochează economia

flutur      “În ultimele şase luni avem, din păcate, cea mai mare scădere a producţiei industriale din statele membre ale Uniunii Europene.”, susţine senatorul PDL de Suceava, Gheorghe Flutur, într-un comunicat remis presei.

“Avem scăderea, deja, cu 37% pe şase luni a investitiilor străine în România. Guvernul a tăiat, în primele şase luni, 3,2 miliarde de la investiţii. Consecinţa – dispariţia multor locuri de muncă din cele puţine care sunt, nu creşterea locurilor de muncă, aşa cum promitea USL-ul.”, se arată, în continuare, în sursa citată.

“Numărul locurilor de muncă a scăzut cu 34.000, de la 1 ianuarie, în condiţiile în care vara sunt multe angajări sezoniere în turism şi în agricultură. Blocaj în economie, pentru că firmele care lucrează în construcţii nu sunt plătite şi asta va duce, pas cu pas, la falimentarea economiei. Şi vor urma, aşa cum ne anunţă Premierul, tăieri de salarii şi disponibilizări în sistemul bugetar, toate acestea pentru a masca lipsa de performanţă a Guvernului.”, încheie liderul PDL Suceava.

comments

comments




Leave a Reply

avatar