full screen background image

Minoră de 16 ani, violată de 2 consăteni, în Vicovu de Sus

violata     Ieri seară, în jurul orei 19.30, Poliția Orașului Vicovu de Sus a fost sesizată de I. L., de 16 ani, din localitate, despre faptul că, în noaptea de 15 – 16 iulie, a fost victima unei agresiuni sexuale comise de B. Pavel, de 31 de ani, și B. Ioan, de 20 de ani, ambii din orașul Vicovu de Sus.

Echipa operativă din cadrul Poliţiei Oraşului Vicovu de Sus, din cercetările efectuate, a stabilit faptul că, în seara de 15 iulie, în timp ce victima se afla în lunca râului Suceava, de pe raza orașului Vicovu de Sus, împreuna cu G. Constantin și M. Georgeta, în autoturismul proprietatea celui dintâi, a fost luată de B. Pavel, care a transportat-o cu un alt autoturism tot în lunca râului Suceava, într-un loc izolat, unde a obligat-o să întrețină relații sexuale.

B. Pavel a luat legătura cu B. Ioan, care a venit în acel loc, unde a obligat-o și el să întrețină relații sexuale normale.

Ulterior, B. Ioan a dus-o la domiciliu, la solicitarea sa.

I. L. a fost prezentată Laboratorului de Medicină Legală Rădăuți și în urma examinării a rezultat faptul că prezintă o deflorare completă, care din punct de vedere al aspectului morfologic putea fi produsă în 15 iulie, între orele 00.00 – 04.00, prezintă o echimoză pe antebrațul stâng, care s-ar fi putut produce prin lovire cu sau de corpuri dure, nu este specific constrângerilor fizice sau opoziției, dar, din punct de vedere medico-legal, nu se exclude producerea în condițiile unei agresiuni sexuale şi leziunile pot data din 15 iulie.

În urma măsurilor operative întreprinse de poliţişti, s-a reușit identificarea lui B. Pavel, iar în urma probatoriului administrat, Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuți a confirmat începerea urmării penale față de cei doi autori, sub aspectul comiterii infracțiunii de viol.

Faţă de B. Pavel s-a dispus reţinerea pe bază de ordonanță, urmând să fie  prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea tuturor circumstanţelor producerii evenimentului.

comments

comments




Leave a Reply

avatar