Secretele pizzeriei napoletane din Iași. Invitat: Vlad Holicov, owner Pizza Di Napo

Pizza cu blatul copt atât cât trebuie, condimentat fin și îmbrăcat în cele mai bune ingrediente nu se face oricum, oriunde. Secretele pizzei napoletane sunt știute de zeci de ani. Simple și puternice, ele fac pizza să devină motivul vizitelor săptămânale la restaurant. Vlad Holicov, owner Pizza Di Napo, îți împărtășește aceste secrete.

Ascultă episodul
Pauză
Sorry, no results.
Please try another keyword

Distribuie

Din aceeși categorie

Conștientizarea autismului. Cum arată România lui 2025? Cristina Nichita, Asociația Surâsul Albastru

MIND – cel mai dinamic eveniment ASPP dedicat psihologiei și dezvoltării personale.

Față în Față cu fostul secretar de stat în MS, medicul Tiberius Brădățan

Față în Față. AgroExpo Bucovina 2025, în perioada 4-6 Aprilie

Alte Podcasturi

Conștientizarea autismului. Cum arată România lui 2025? Cristina Nichita, Asociația Surâsul Albastru

MIND – cel mai dinamic eveniment ASPP dedicat psihologiei și dezvoltării personale.

Față în Față cu fostul secretar de stat în MS, medicul Tiberius Brădățan