full screen background image

Începe o nouă ediție a proiectului team ADventure!

PRIME Iași, Asociația Studenților de la Relații Publice și Comunicare, organizează cea de-a XVII-a ediție a proiectului team ADventure, cu tema „Ideas in the Clouds”. Acest proiect este unicul festival concurs de strategie publicitară din regiunea Moldovei ce presupune rezolvarea unor studii de caz ale unor companii ieșene de către studenți de la Comunicare și Relații Publice sau domenii conexe.

„Team ADventure este mai mult decât o competiție, este o adevărată oportunitate de a te dezvolta profesional într-un mediu stimulativ. Evenimentul poate reprezenta un adevărat punct de cotitură în parcursul evolutiv al studenților, oferindu-le o platformă sigură unde își pot pune în aplicare cunoștințele teoretice”, a declarat asist. univ. drd. Gabriela Poleac.

Coordonatoarea acestei ediții, Ruxandra Ungureanu, din perspectiva de fost participant și actual coordonator al ediției cu numărul XVII, a declarat că team Adventure reprezintă o călătorie frumoasă dar dificilă.

„Pot spune că team ADventure este ca o călătorie ce te poartă pe cărări pe care nici nu ai fi crezut că vei ajunge. Frumoasă, dar dificilă, asemenea unui roller coaster încărcat de emoții, aceasta îți deschide orizonturile și te îndeamnă să îți ieși din zona de confort”, a spus Ruxandra Ungureanu.

Înscrierile în cadrul concursului încep pe data de 10 octombrie și se încheie pe data de 20 octombrie, iar link-ul către formular este disponibil pe paginile de Instagram și Facebook team ADventure. PRIME Iași este o organizație studențească, nonprofit și nereprezentativă, apolitică, bazată pe voluntariat și are printre alte obiective și crearea unui cadru de colaborare între mediul academic, studenți și mediul de afacere de profil.

Citește și: https://vivafm.ro/2024/10/16/noaptea-companiilor-la-usv-iasi/

comments

comments