full screen background image

Zi de Sport în Miroslava , ediția a IV-a

Asociația Club Sportiv „Împreună pentru Performanță” și Asociația „Împreună pentru Miroslava” în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Iași vor organiza sâmbătă 5 octombrie 2024 ora 14.00 la Hotel Capitol evenimentul sportiv, Zi de Sport în Miroslava, ediția a IV a.

Anul acesta manifestarea are un ambasador special în persoana Amaliei Bereș, campioana olimpică de la Paris 2024, canotaj, barca 8+1 care va acorda autografe sâmbătă 5 octombrie.

„De Ziua Internațională a Educației ne dorim să promovam un Stil de viață sănătos în rândul elevilor, prin Educație Fizică și Sport la Zi de Sport în Miroslava! Totodată venim în sprijinul unui om din sport, instructorul Lucian Liciu care are mare nevoie de ajutor financiar din partea comunității din zona Iașului. Lucian a suferit un grav accident rutier în noiembrie 2023 și se află într-un proces îndelungat de recuperare medicală. Se va putea dona direct în cadrul evenimentului Zi de Sport in Miroslava și online în contul ASOCIAȚIA LUCIAN LICIU, cont bancar: RO78BTRLRONCRT0CR7928401” a declarat Alin Apostol, președinte la Asociația Club Sportiv „Împreună pentru Performanță” .

Ce activități vor avea loc sâmbătă, 5 octombrie de la ora 14.00

1. Zumba, încălzire cu prof. Christiana Pașcan.

2. Volei cu Academia de Volei Iași.

3. Baschet cu echipa Skyline.

4. Taekwondo cu echipa VIP.

5. Șah cu ACS Împreună pentru Performanță Miroslava și CS Micul Șahist Iași.

Toți copiii care fac sport vor fi serviți cu pizza și apă și vor fi premiați cu medalii.

Se vor oferi prin tombola: abonamente la volei, baschet, taekwando și șah. Vor fi organizate concursuri de flotări, de penalty-uri, precum și trasee aplicative cu premii foarte atractive. Valoarea totală aproximativă este de 6.000 lei.

În cadrul evenimentului sportiv se va desfășura și un spectacol special cu drone.

Participanții sunt așteptați pe terenul de fotbal de la Hotel Capitol sâmbătă 5 octombrie, 2024 începând cu ora 13.50.

În cazul în care vremea nu va fi favorabilă, evenimentul se va reprograma, iar modificările vor fi publicate pe paginile de Facebook ale Asociației Club Sportiv „Împreună pentru Performanță” și Asociației Împreună pentru Miroslava.

Informații suplimentare se pot obține la telefon 0745952667, prof. Alin Apostol.

VIVA FM este partener media al acestui eveniment!

Citește și: https://vivafm.ro/2024/09/30/piste-pentru-biciclisti-si-pasaj-suprateran-in-miroslava/

comments

comments