full screen background image

La Roznov nu se mai eliberează caziere judiciare

Inspectoratul de Poliție  al Judeţului Neamț anunţă că ghișeul de primire a cererilor și eliberare a certificatelor de cazier judiciar din Roznov este închis până vineri inclusiv.

Persoanele care doresc să beneficieze de cazier sunt rugate de Inspectoratul de Poliție Neamț să se îndrepte către celelalte ghișee de lucru organizate în județ – cele din Piatra Neamț, Roman și Târgu Neamț.

Programul acestora este de luni până miercuri între orele 8:30 – 12 și 14 – 16, joi între 8:30 – 12 și 14 – 17 și vineri între 8:30 – 12.

Prin intermediul portalului hub.mai.gov.ro, cazierul judiciar poate fi obținut în format electronic.

Cetățenii au două opțiuni: să se autentifice direct pe acest portal sau să folosească ghiseul.ro, cele două platforme fiind interconectate.

Pe platformă, solicitanții completează un formular și trebuie să se prezinte o singură dată la un ghișeu al Ministerului de Interne pentru validarea identității.

După validare, pot accesa secțiunea servicii, selecta motivul solicitării și trimite cererea, iar sistemul va genera automat certificatul, care este valabil 6 luni.

Prin ghiseul.ro, utilizatorii înregistrați pot solicita cazierul după validarea identității cu un card bancar 3D Secure, fiind redirecționați apoi către hub.mai.gov.ro pentru completarea cererii online.

 

comments

comments