full screen background image

Program de dezvoltare personală, la Biblioteca Neamţ

Biblioteca Județeană „G.T. Kirileanu“ Neamț găzduiește programul “Youth Max” de dezvoltare personală pentru tinerii între 14 și 19 ani.

Acțiunea presupune o suită de lecții gratuite, care vor avea loc timp de un an.

Înscrierile pentru participarea la aceste lecții se fac la Compartimentul Săli de Lectură și Informare Bibliografică „Aurel Dumitrașcu“, telefon 0233-211524, interior 107.

Cursurile vor avea loc joi, în intervalul orar 12 – 15.

Lecțiile vor fi susținute, în regim de voluntariat, de Lilieana Andrei – trainer și public speaker, care are la activ cursuri pentru grupe de adulți și adolescenți și peste 300 de ore de voluntariat în școli, în cadrul Inițiativei Globale pentru Tineri “Maxwell Leadership”.

Proiectul are drept scop identificarea abilităților necesare pentru construirea unei cariere de succes și a unor modalități concrete prin care adolescenții își pot dezvolta aceste abilitați și maximiza potențialul.

Prin acest program se urmărește ca tinerii să înțeleagă concepte care țin de cunoaștere de sine și evoluție interioară, precum și a modului în care acestea pot influența deciziile: atitudine, caracter, autodisciplină, vocație, asumarea responsabilității, convingeri limitative, gestionarea eșecurilor și gestionarea relațiilor cu ceilalți.

Citeşte şi: https://vivafm.ro/2024/09/23/elevii-pot-depune-actele-pentru-bursele-scolare/

comments

comments