full screen background image

Privé Fashion Events 2024 – Defilare inedită pe masa eleganței și artei vizuale!

Pe 13 septembrie, Grădina Palas Iași a găzduit cel mai așteptat eveniment al toamnei – Privé Fashion Events 2024, un spectacol inedit care a îmbinat într-un mod unic moda și arta. Conceptul excentric al acestei ediții a fost transpunerea modei la propriu pe o masă, un simbol al eleganței și al interacțiunii dintre creativitate și viața cotidiană.

Modelele au defilat pe o masă impresionantă, care a devenit podiumul principal al acestui eveniment spectaculos. Publicul a experimentat un adevărat meniu de modă, fiecare colecție aducând în prim-plan piese prêt-à-porter care pot fi integrate cu ușurință în viața de zi cu zi.

“Am lucrat la acest proiect timp de aproape 5 luni. A fost o seară pe vibrații înalte, cu un podium unic în România, pe care Iașul îl merită din plin. În ciuda echipei restrânse, am reușit să organizăm un eveniment impecabil.

Deși a fost vineri, 13, ziua nu ne-a adus ghinion. Dimpotrivă, ne-a adus vreme bună și a alungat ploaia! Am avut onoarea să prezentăm colecții semnate de designeri și branduri din România, Republica Moldova și chiar un brand din Vietnam.

Nu aș fi reușit fără sprijinul echipei, iar comunitatea ieșeană a demonstrat, încă o dată, că susține și valorifică moda și arta. Astfel de evenimente sunt absolut necesare pentru noi.

Încă nu-mi vine să cred că a fost realitate și nu un vis. Podiumul nostru nonconvențional, care arăta ca o masă imensă, împreună cu „Pisica Albastră” semnată de Felix Aftene, s-au contopit perfect cu măreția Palatului Culturii din fundal, creând un tablou vizual de o grandoare aproape ireală”, a mai adăugat fondatoarea proiectului, Viorela Dimici.

Privé Fashion Events 2024 a fost îmbogățit de prezența unor artiști de renume, care și-au expus operele de artă și au adăugat un plus de rafinament și profunzime.

Ambasadorul evenimentului, lucrarea „Pisica albastră” a artistului Felix Aftene, alături de operele de artă semnate de Vladlen Babcinețchi și Profesorul Dragoș Pătrașcu, au completat atmosfera vibrantă și creativă a serii.

Evenimentul nu ar fi fost complet fără prezența invitatului special, fotograful de modă de renume internațional Edward Aninaru, cunoscut pentru colaborările sale cu celebrități de la Hollywood, precum Celine Dion și publicații internaționale precum Vogue, Harper`s Bazaar, Marie Claire.

Designerii participanți au impresionat publicul cu colecții spectaculoase, iar creațiile lor au demonstrat că moda poate fi atât un manifest al stilului personal, cât și o expresie a artei:

Tudor Halațiu

 

SCARS by Mara Popa

 

A&S Negulescu

 

Poison

 

2Coat by TO

 

Concept A Trois

 

Dorìs

 

Maison Yvonne

 

Duca Clothing

 

Mareus

 

Atelierul de Stil

 

Dames

 

Țigăeru Alexandra (UNAGE)

 

L`espoir

 

Laura Lazar

Modelele au fost pregătite impecabil de către echipa de stiliști profesioniști de la Donna Carina, care s-au ocupat de coafuri și machiaj, aducând un plus de eleganță fiecărei apariții pe podium.

Fotografiile colecțiilor prezentate au fost realizate de talentatul fotograf Dragoș Onofrei, care a surprins perfect fiecare detaliu și emoție de pe podium.

“Mulțumim tuturor celor implicați și vă așteptăm la edițiile viitoare ale Privé Fashion Events!”, au transmis organizatorii.

 

Citeşte: https://vivafm.ro/2024/08/12/prive-fashion-events-pe-13-septembrie-in-gradina-palas-iasi/

comments

comments