full screen background image

Cinci stații multifuncționale de reparat biciclete, în Iași

În Municipiul Iași vor fi amenajate cinci stații multifuncționale de reparat biciclete, de tip self-service. Un proiect de hotărâre în acest sens a fost supus votului Consiliului Local în ședința ordinară de vineri, 30 august 2024.

Cele cinci stații vor fi instalate ca urmare a unui acord de parteneriat încheiat între Primăria Municipiului Iași și Asociaţia Outventure. Este vorba despre o colaborare derulată în cadrul proiectului „BIXFIX- Două roţi pentru toţi” finanţat prin programul „Programul pentru Implicare şi Inovare Civică” dezvoltat de Asociaţia CIVICA. Asociaţia Outventure va dona cu titlu gratuit stațiile în valoare totală de 27.970 lei.

Conform proiectului, stațiile de reparat biciclete vor fi amplasate în Parcul Regina Maria, Parcul Piaţa Independenţei, Parc verde Târguşor, CUG I și Piaţa Voievozilor.

Conform datelor colectate de la principalii vânzători de biciclete, în ultimii 5 ani s-au vândut peste 200.000 de biciclete (excluzând bicicletele pentru copii) în magazinele din Municipiul laşi.

Citește și: https://vivafm.ro/2024/09/02/pas-important-pentru-centrul-de-zi-pentru-varstnici-din-miroslava/

Vizitează și: Prima pagină (primaria-iasi.ro)

comments

comments