full screen background image

Ștefan Lătescu, înfrângere în Glory

Ștefan Lătescu a suferit o înfrângere amară în Gala Glory din Belgia. Turcul Cem Caceres, numărul 2 mondial, a reușit să îl învingă pe luptătorul ieșean în prima repriză, datorită unei lovituri de stânga la ficat, care a venit parcă de nicăieri. Astfel,  luptătorul pregătit de Mihai Constantin a trebuit să renunțe din cauza durerilor pe care le-a resimțit în urma loviturii încasate.

Reamintim că lupta dintre ieșeanul Ștefan Lătescu și turcul Cel Caceres a fost cap de afiș la Gala Glory care s-a disputat în Belgia, în Antwerp, pe Lotto Arena. 

Ce mesaj a transmis Ștefan Lătescu

Imediat după înfrângerea suferită, Ștefan Lătescu a transmis un mesaj pentru toți fanii săi:

„Am trăit una dintre cele mai grele experiențe din viața mea. Am intrat în ring cu inima plină de speranță și determinare, pregătit să dau totul pentru visul meu. Dar, uneori, viața are un mod neașteptat de a ne testa, iar acea lovitură mi-a amintit cât de fragil poate fi drumul spre succes. Mă doare nu doar fizic, ci și în suflet, pentru că știu cât am muncit, cât am sacrificat și cât am crezut în acest moment. În astfel de clipe realizezi cât de important este să ai oameni adevărați lângă tine. Am văzut cine sunt prietenii adevărați și cine doar trecea pe lângă, aplaudând când totul mergea bine”, a transmis Ștefan Lătescu.

Citește și: https://vivafm.ro/2024/09/02/infrangere-usturatoare-pentru-poli-iasi/

Vizitează și: Scorpions Iasi

comments

comments