full screen background image

Infrângere usturătoare pentru Poli Iași

Finalul lunii august a fost unul plin de evenimente sportive importante pentru municipiul Iași. Unul dintre ele a fost partida disputată de Poli Iași, pe terenul celor de la FC Hermannstadt, în etapa a opta a noului sezon de Superliga României. Meciul, care s-a jucat sâmbătă, 31 august, a avut un deznodământ nedorit de trupa pregătită de Tony da Silva.

Gruparea din Copou a cedat cu un categoric 6-2, după un start de meci de coșmar. După doar nouă minute de joc, moldovenii erau conduși cu scorul de 2-0, după golurile marcate de Balaure și Deaconu. În minutul 23, Stoica a majorat avantajul gazdelor și a dus scorul la 3-0. Sibienii au mai lovit o dată, pe finalul primei reprize, prin Chițu, care a marcat în minutul 42. În al treilea minut de prelungire, Teixeira a redus diferența, iar scorul pauzei a fost 4-1.

Tot gazdele au avut inițiativa și după pauză. Balaure a reușit să înscrie din nou, în minutul 59, iar Popescu a dus scorul la 6-1 în minutul 78. 

Ieșenii au reușit să mai marcheze o dată, în minutul 82, prin Ștefanovici, dar au plecat fără punct de la Sibiu, suferind cea mai categorică înfrângere din noul sezon.

Ce urmează pentru Poli Iași

Poli Iași a reușit să acumuleze doar șapte puncte în primele opt etape disputate. Trupa pregătită de Tony da Silva a înregistrat două victorii, un rezultat de egalitate și cinci înfrângeri.

Pentru ieșeni urmează un nou meci extrem de dificil. Pe data de 14 septembrie 2024, în Copou, pe Stadionul „Emil Alexandrescu”, va veni Universitatea Craiova, trupă pregătită de Costel Gâlcă.

După etapa a 8-a, Poli Iași ocupă locul 14 în clasamentul Superligii României.

Citește și: https://vivafm.ro/2024/08/29/mihai-chirica-pe-lista-pnl-pentru-alegerile-parlamentare-de-ce-a-luat-edilul-aceasta-decizie/

Vizitează și: CSM Politehnica Iași – Site oficial (politehnicaiasi.ro)

comments

comments