full screen background image

Prima sesiune de admitere la noul program de Medicină al USV

Universitatea „Ştefan cel Mare” Suceava va organiza prima sesiune de admitere la noul program de Medicină.

Facultatea de Medicină si Științe Biologice a USV scoate la concurs 66 locuri, dintre care 26 fără taxă. Înscrierea candidaților este programată în perioada 2 – 12 septembrie, iar proba scrisă va fi susținută pe 13 septembrie.  În aceeași perioadă, facultatea suceveană va organiza şi o sesiune de admitere pe bază de dosar pentru programele de licenţă Nutriție si Dietetică, Balneofiziokinetoterapie şi recuperare, Biologie şi Biochimie, având disponibile 87 locuri.

Reamintim că noul program de Medicină din cadrul Universităţii „Ştefan cel Mare” din Suceava (USV) a fost aprobat prin Hotărârea de Guvern nr. 1030 din 21 august a.c., fiind inclus în Nomenclatorul domeniilor și al specializărilor/ programelor de studii universitare și a structurii instituțiilor de învăţământ superior pentru anul universitar 2024 –2025, publicat în Monitorul Oficial de pe data de 23 august 2024.

Sesiune de admitere la programul de masterat

De asemenea, facultatea organizează o sesiune de admitere pe bază de interviu şi dosar pentru cele 38 locuri de la programul de masterat Nutriție si Recuperare Medicală.

De menționat este faptul că activitatea clinică și de instruire a studenților se va desfășura preponderent la Spitalul Clinic Județean Suceava, care cuprinde peste 30 secții, servicii și laboratoare, precum și în alte clinici şi spitale din oraş şi din judeţ.

Vizitează și: Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava – Una dintre cele mai dinamice universități din Europa de Est (usv.ro)

Citește și: https://vivafm.ro/2024/08/26/congresul-national-al-istoricilor-romani-la-chisinau-si-suceava/

comments

comments