full screen background image

Iașul revine în Liga Națională de handbal feminin!

După 23 de ani, Iaşul are, din nou, o echipă în Liga Naţională de handbal feminin – Liga Florilor! După doi ani de muncă asiduă, în care totul a pornit de la zero, fetele de la CSM Iaşi 2020 au reușit să revină în elita handbalului românesc!

Primul meci acasă este programat pe 8 septembrie, contra CS Minaur Baia Mare, în Sala Polivalentă, unde s-au făcut o serie de reparații și îmbunătățiri, în special la sistemul de iluminat.

Echipa din Iași are 21 de jucătoare în lot pentru sezonul 2024 – 2025, pentru care au fost făcute 10 transferuri, în special jucătoare cu experiență la nivel european.

Revenirea în Liga Națională, un semnal de alarmă

Primarul Mihai Chirica crede că această revenire poate fi și un semnal de alarmă, care demonstrează că Iașul are nevoie de o Sală Polivalentă la nivel european.

„E un semnal prin care putem arăta că avem nevoie de o sală polivalentă. Nu este ușor să faci performanță tot pe suprafețe cârpite, în săli adăugite, dar niciodată într-o sală care poate aduce performanță de prim rang. Este o echipă tânără, așa cum ați văzut, cu jucătoare locale dar și cu jucătoare din alte țări. Totodată, avem în componență și jucătoare din echipe mari ale României”, a declarat Mihai Chirica, pentru Viva FM.

 

Citește și: https://vivafm.ro/2024/08/27/chirii-mai-scumpe-in-iasi-cele-mai-cautate-zone/

Vizitează și: Prima pagină (primaria-iasi.ro)

comments

comments