full screen background image

Noi reguli rutiere pe străzi din Piatra Neamţ

Primăria Piatra Neamț a decis schimbarea sensului de mers pe strada Calistrat Hogaș și mai multe străzi adiacente și, implicit, pentru trasarea marcajelor rutiere.

La începutul anului trecut a demarat proiectul de modernizare a străzii Calistrat Hogaș, care a presupus refacerea carosabilului, înlocuirea bordurilor și modernizarea trotuarelor.

În martie acest an a început un proiect de analiză a circulației rutiere pe mai multe străzi din zona Centru / Precista, care să ofere o soluție optimă pentru gestionarea fluxurilor de circulație.

Proiectul a obținut aviz favorabil din partea Poliției Rutiere la începutul lunii iunie.

Având în vedere gradul ridicat de circulație pe strada Calistrat Hogaș și conflictul de trafic care rezultă în intersecția cu Bulevardul Republicii și Strada Durăului, s-a luat decizia schimbării direcției de circulație, cu sens unic pe sensul străzilor Calistrat Hogaș, Alexandru Lăpușneanu, Ion Negre, Bradului, Plugarului, Liliacului, Oituz, Alexandru cel Bun și Poștei.

O parte importantă a acestei sistematizări rutiere vizează și reconfigurarea intersecției Bulevardului Republicii cu străzile Durăului și Calistrat Hogaș, cu 2 treceri de pietoni.

 

Citeşte şi: https://vivafm.ro/2024/08/22/s-a-redeschis-bazinul-de-inot-al-csm-roman/

comments

comments