full screen background image

Modernizarea parcului din fața Teatrului „Vasile Alecsandri” continuă

Primăria Iaşi anunţă că lucrările de modernizare a parcului din fața Teatrului Național „Vasile Alecsandri” continuă acum în ritm susținut!

Investiția continuă în etape, iar vestigiile valoroase sunt conservate și protejate și vor fi puse în valoare, iar cea mai mare parte din vegetaţia existentă, cea matură și valoroasă, se va regăsi pe acelaşi amplasament.

Proiectul constă în amenajarea, sistematizarea și refuncționalizarea zonei ca un spațiu cultural, cu elemente de mobilier urban, realizarea de elemente noi (teatru de vară în aer liber, foișor, panou pentru expoziții, fântână interactivă, fântâni cu cascadă, fântâni de apă potabilă, gradenă circulară, toalete ecologice cu autocurățare), amenajarea de spații verzi, alei pietonale, sistem de iluminat modern etc.

Terenul amenajat are o suprafață de circa 9.700 de metri pătrați, din care spațiile verzi vor reprezenta peste 7.000 de metri pătrați.

 

Citeşte şi: https://vivafm.ro/2024/06/20/lucrari-de-modernizare-a-parcului-din-fata-teatrului-national-vasile-alecsandri/

comments

comments