full screen background image

Schimb de generații în PSD Pașcani

În cadrul întâlnirii Biroului Permanent Municipal (BPM) al PSD Pașcani de miercuri, social-democrații au luat act de demisiile președintelui Dumitru Pantazi și secretarului executiv Gică Zanet.

Urmare acestor acțiuni și discuțiilor avute cu conducerea organizației județene, social-democrații de la Pașcani vor avea pentru următoarea perioadă o coordonare interimară asigurată de inginerul Dragoș Ionescu (46 de ani), absolvent al Universității Tehnice „Gheorghe Asachi” Iași, Facultatea de Construcții și Arhitectură.

În funcția de secretar executiv interimar a fost numită Adriana Dondaș.

Obiectivul principal al tinerei echipe de conducere este să imprime o nouă viziune asupra actului administrativ și politic local și să coordoneze eficient campaniile electorale pentru alegerile prezidențiale și parlamentare care vor avea loc la sfârșitul acestui an.

„În primul rând le mulțumesc colegilor mei Dumitru Pantazi și Gică Zanet pentru întreaga activitate depusă la Pașcani. De-a lungul timpului, primarul Dumitru Pantazi a avut o contribuție deosebită la dezvoltarea orașului, foarte multe inițiative și proiecte purtând amprenta domniei sale.

Suntem la momentul unui schimb de generații pe care trebuie să îl gestionăm cu răspundere și echilibru față de pășcăneni. Am încredere în noua echipă de coordonare, din rândul căreia fac parte tineri dornici de afirmare, care vor arăta o schimbare în bine a politicilor social-democrate la Pașcani.

Am înțeles dorința oamenilor de a avea tineri în structurile de conducere. Cu toate acestea nu pot să nu sancționez incompetența actualei administrații locale peneliste care timp de 4 ani doar a reușit să continue o parte dintre proiectele lăsate moștenire de administrația social-democrată.

Niciun nou proiect nu a fost demarat de administrația județeană sau locală penelistă pe parcursul unui mandat administrativ. Este mult prea puțin pentru un municipiu din județul Iași.

Noi vom face o opoziție constructivă în Consiliul Local și vom sancționa de fiecare dată derapajele primarului și ale conducerii liberale.

De asemenea, vom susține necondiționat, ca și până acum, construirea autostrăzilor A7 și A8 care vor da posibilitatea unei dezvoltări accelerate orașului Pașcani” a declarat Bogdan COJOCARU, președintele PSD Iași.

 

Citeşte şi: https://vivafm.ro/2024/07/30/ateneul-national-din-iasi-prezinta-spectacolul-de-teatru-iubeste-te/

comments

comments